Slider

SKAGEN RÖRA

(15 Krustader)

Rör ihop alla ingredienser. Garnera med coctail tomat och dillkvist.

Ingredienser

  • 2/3 dl Creme fraiche
  • 1 msk Majonnäs
  • 2 tsk Hackad dill
  • 1 msk Krabbmix pinnar i små bitar
  • 2/3 dl Räkor skalade
  • 1 krm Citronpeppar

KYCKLING-PAPRIKA

(15 Krustader)

Fräs (ca 2 min.) paprika,purjo,pepparrot i lite smör,tillsätt kycklingen blanda och låt mixen kallna.
Rör samman mixen och creme fraiche, smaka av med salt och peppar.
Garnera med persilja kvist.

Ingredienser

  • 1 dl Grillad kyckling i små bitar
  • 2/3 dl Creme fraiche
  • 2 tsk Pepparrot riven
  • 3 msk Purjolök hackad
  • 5 msk Röd paprika i små tärningar
  • Salt och peppar

RÖKT KALKONFILE - PURJON

(15 Krustader)

Blanda samman majonnäs och gräddfil, smula ner blåmögelosten, kalkon bitarna,purjon,
och äpplen. Garnera med persiljekvist.

Ingredienser

  • 80 gr. Rökt kalkon i små bitar,
  • 1msk Purjolök finhackad
  • 2 msk Majonnäs
  • 2 msk Gräddfil
  • 0.5 dl Blåmögelost krämig
  • 1 msk Äpple grönt med skal i små tärningar.

RÖKT LAX MED PARMESANTOST

(15 Krustader)

Rör samman filadelfiaosten, creme fr.,senap,citron juice,majonnäs och riven parmesan.
Finhacka laxen rör ner,krydda med svart peppar.
Garnera med dill kvist.

Ingredienser

  • 80 gr. Rökt Lax i små bitar
  • 1 msk Filadelfia ost
  • 0,5 dl Creme fraiche
  • ½ tsk Dijon senap
  • 1 msk Majonnäs
  • 1 tsk Citron juice
  • 20 gr. Parmesan ost riven
  • 1 krm Svart peppar

RÄKOR OCH KRABBA

(15 Krustader)

Grovhacka räkor och krabba, blanda alla ingredienser till fyllningen och krydda. Garnera med skivade rädisor eller avokado bitar eller hela räkor,dill/ persilja.

Ingredienser

  • 1 dl Gräddfil
  • 2 msk Majonnäs
  • 70 gr. Räkor skalade
  • 30 gr. Burk krabba
  • 1msk Purjolök finhackad
  • ½ tsk Senap, paprikapulver, vitpeppar, salt.

AVOKADO/STENBITSROM

(15 Krustader)

Blanda ihop alla ingredienser.
Garnera med röd/svart stenbitsrom och dillkvist.

Ingredienser

  • ½ Avokado mosad eller i små bitar
  • 2 msk Stenbitsrom röd
  • 2 msk Riven röd lök
  • 2/3 dl Creme fraiche